Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl21g70kcal0.4g0.6g7.2g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)201g120kcal6.8g9g7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g40g26kcal1.4g0.1g10g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g30g120kcal0g30.1g0g0g
Mansikkahillo 100g227kcal0.6g54.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g1160kcal18.4g195.8g48.6g1.8g
Valittu annoskoko396g580kcal9.2g97.9g24.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna198g290kcal4.6g49g12.2g0.5g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958