Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl23g79kcal0.5g0.7g8.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)226g136kcal7.7g10.2g7.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g45g29kcal1.6g0.1g11.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g34g136kcal0g33.9g0g0g
Mansikkahillo 113g256kcal0.6g60.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana891g1305kcal20.8g220.6g54.8g2g
Valittu annoskoko446g653kcal10.4g110.3g27.4g1g
Annoskoko puolitettuna223g326kcal5.2g55.2g13.7g0.5g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.8g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958