Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl2.6g8.8kcal0.1g0.1g0.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)25g15kcal0.9g1.1g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5g3.2kcal0.2g0g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Mansikkahillo 13g28kcal0.1g6.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana99g145kcal2.6g24.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko50g73kcal1.3g12.3g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal0.7g6.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g147kcal2.6g24.8g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958