Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl26g88kcal0.5g0.8g9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)251g151kcal8.5g11.3g8.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g50g32kcal1.8g0.1g12.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g38g151kcal0g37.6g0g0g
Mansikkahillo 125g284kcal0.7g67.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g1450kcal23g245g60.8g2.2g
Valittu annoskoko495g725kcal11.5g122.5g30.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna248g363kcal5.8g61.3g15.2g0.6g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.8g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958