Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl31g105kcal0.6g0.9g10.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)301g181kcal10.2g13.5g10.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g39kcal2.1g0.1g15.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g45g181kcal0g45.2g0g0g
Mansikkahillo 151g341kcal0.8g81.2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1740kcal27.4g293.8g73.4g2.8g
Valittu annoskoko594g870kcal13.7g146.9g36.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna297g435kcal6.9g73.5g18.4g0.7g
Arvot/100g100g146kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958