Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl36g123kcal0.7g1.1g12.7g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)351g211kcal11.9g15.8g12.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g70g45kcal2.5g0.1g17.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g53g211kcal0g52.7g0g0g
Mansikkahillo 176g398kcal1g94.7g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g2030kcal32.2g342.8g85.6g3.2g
Valittu annoskoko693g1015kcal16.1g171.4g42.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna347g508kcal8.1g85.7g21.4g0.8g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958