Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl41g141kcal0.8g1.2g14.5g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)401g241kcal13.6g18.1g14g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g80g51kcal2.8g0.2g20.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g60g241kcal0g60.2g0g0g
Mansikkahillo 201g454kcal1.1g108.3g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1584g2320kcal36.6g391.8g97.6g3.6g
Valittu annoskoko792g1160kcal18.3g195.9g48.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna396g580kcal9.2g98g24.4g0.9g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958