Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl47g158kcal0.9g1.4g16.3g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)452g271kcal15.4g20.3g15.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g90g58kcal3.2g0.2g22.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g68g271kcal0g67.7g0g0g
Mansikkahillo 226g511kcal1.3g121.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1782g2610kcal41.6g440.6g109.8g4g
Valittu annoskoko891g1305kcal20.8g220.3g54.9g2g
Annoskoko puolitettuna446g653kcal10.4g110.2g27.5g1g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958