Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)50g30kcal1.7g2.3g1.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g10g6.4kcal0.4g0g2.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Mansikkahillo 25g57kcal0.1g13.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g290kcal4.6g49g12.2g0.4g
Valittu annoskoko99g145kcal2.3g24.5g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna50g73kcal1.2g12.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958