Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl52g176kcal1g1.6g18.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)502g301kcal17.1g22.6g17.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g100g64kcal3.5g0.2g25.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g75g301kcal0g75.3g0g0g
Mansikkahillo 251g568kcal1.4g135.3g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2900kcal46g489.8g122.2g4.6g
Valittu annoskoko990g1450kcal23g244.9g61.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna495g725kcal11.5g122.5g30.6g1.2g
Arvot/100g100g147kcal2.3g24.7g6.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958