Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g121.9g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Hermesetas -neste15g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 225g879kcal101.9g63.9g16.2g32.4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g75g436kcal16.4g14.9g38g0g
Maitorahka, Valio, 0,3375g244kcal41.3g15.8g1.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g7.5g0.7kcal0.1g0g0g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g5766kcal364.2g191.4g388.2g77.6g
Valittu annoskoko1013g2883kcal182.1g95.7g194.1g38.8g
Annoskoko puolitettuna506g1441kcal91.1g47.9g97.1g19.4g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667