Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Hermesetas -neste20g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 300g1172kcal135.9g85.2g21.6g43.2g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g100g581kcal21.9g19.9g50.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3500g325kcal55g21g1.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g10g1kcal0.1g0g0.1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2700g7687kcal485.6g255.2g518g103.4g
Valittu annoskoko1350g3844kcal242.8g127.6g259g51.7g
Annoskoko puolitettuna675g1922kcal121.4g63.8g129.5g25.9g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667