Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Hermesetas -neste2.5g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 38g147kcal17g10.6g2.7g5.4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g13g73kcal2.7g2.5g6.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,363g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.2g0.1kcal0g0g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g961kcal60.6g31.8g64.6g13g
Valittu annoskoko169g480kcal30.3g15.9g32.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna84g240kcal15.2g8g16.2g3.3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667