Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1814kcal3g1g203.2g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Hermesetas -neste25g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 375g1465kcal169.9g106.5g27g54g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g125g726kcal27.4g24.9g63.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3625g406kcal68.8g26.3g1.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g13g1.2kcal0.2g0g0.1g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3375g9609kcal607.4g319g647.4g129.2g
Valittu annoskoko1688g4805kcal303.7g159.5g323.7g64.6g
Annoskoko puolitettuna844g2402kcal151.9g79.8g161.9g32.3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667