Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Hermesetas -neste30g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 450g1758kcal203.8g127.8g32.4g64.8g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g150g872kcal32.9g29.9g75.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3750g488kcal82.5g31.5g2.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g15g1.5kcal0.2g0g0.1g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g11531kcal728.6g382.8g776.8g155g
Valittu annoskoko2025g5765kcal364.3g191.4g388.4g77.5g
Annoskoko puolitettuna1013g2883kcal182.2g95.7g194.2g38.8g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667