Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 350g2539kcal4.2g1.4g284.5g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Hermesetas -neste35g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 525g2051kcal237.8g149.1g37.8g75.6g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g175g1017kcal38.3g34.8g88.6g0g
Maitorahka, Valio, 0,3875g569kcal96.3g36.8g2.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g18g1.7kcal0.3g0g0.1g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4725g13453kcal850g446.6g906.2g181g
Valittu annoskoko2363g6726kcal425g223.3g453.1g90.5g
Annoskoko puolitettuna1181g3363kcal212.5g111.7g226.6g45.3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667