Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Hermesetas -neste40g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 600g2344kcal271.8g170.4g43.2g86.4g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g200g1162kcal43.8g39.8g101.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,31000g650kcal110g42g3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g20g2kcal0.3g0g0.1g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g15374kcal971.4g510.2g1035.6g206.8g
Valittu annoskoko2700g7687kcal485.7g255.1g517.8g103.4g
Annoskoko puolitettuna1350g3844kcal242.9g127.6g258.9g51.7g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667