Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hermesetas -neste5g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 75g293kcal34g21.3g5.4g10.8g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g25g145kcal5.5g5g12.7g0g
Maitorahka, Valio, 0,3125g81kcal13.8g5.3g0.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana675g1922kcal121.6g64g129.4g25.8g
Valittu annoskoko338g961kcal60.8g32g64.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna169g481kcal30.4g16g32.4g6.5g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667