Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 500g3627kcal5.9g2g406.5g0g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Hermesetas -neste50g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 750g2930kcal339.7g213g54g108g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g250g1453kcal54.8g49.8g126.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,31250g813kcal137.5g52.5g3.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g25g2.5kcal0.4g0g0.1g21.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6750g19218kcal1214.2g638g1294.6g258.4g
Valittu annoskoko3375g9609kcal607.1g319g647.3g129.2g
Annoskoko puolitettuna1688g4805kcal303.6g159.5g323.7g64.6g
Arvot/100g100g285kcal18g9.5g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667