Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Hermesetas -neste60g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 900g3516kcal407.7g255.6g64.8g129.6g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g300g1743kcal65.7g59.7g151.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,31500g975kcal165g63g4.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g30g3kcal0.4g0g0.2g25.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g23062kcal1456.8g765.4g1553.6g310.2g
Valittu annoskoko4050g11531kcal728.4g382.7g776.8g155.1g
Annoskoko puolitettuna2025g5765kcal364.2g191.4g388.4g77.6g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667