Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Hermesetas -neste80g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 1200g4688kcal543.6g340.8g86.4g172.8g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g400g2324kcal87.6g79.6g202.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,32000g1300kcal220g84g6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g40g4kcal0.6g0g0.2g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g30749kcal1942.6g1020.4g2071.2g413.6g
Valittu annoskoko5400g15374kcal971.3g510.2g1035.6g206.8g
Annoskoko puolitettuna2700g7687kcal485.7g255.1g517.8g103.4g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667