Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1000g7254kcal11.9g4g813g0g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Hermesetas -neste100g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 1500g5860kcal679.5g426g108g216g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g500g2905kcal109.5g99.5g253g0g
Maitorahka, Valio, 0,32500g1625kcal275g105g7.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g50g5kcal0.7g0g0.3g42.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13500g38436kcal2428.2g1275.6g2589.2g517g
Valittu annoskoko6750g19218kcal1214.1g637.8g1294.6g258.5g
Annoskoko puolitettuna3375g9609kcal607.1g318.9g647.3g129.3g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257667