Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 13g22kcal3.6g0g0.8g0g
Broilerifilee, uunissa 8.1g12kcal2.5g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)25g18kcal1g3g0.2g0g
Banaani, kuorittu 8.9g7.7kcal0.1g1.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g369kcal35.4g17.2g17g2.8g
Valittu annoskoko133g184kcal17.7g8.6g8.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna67g92kcal8.9g4.3g4.3g0.7g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687