Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 36g110kcal3.2g19.9g0.7g5g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki375g210kcal31.9g18.7g0.7g0g
Emmental juustoraaste valio225g878kcal65.2g0g67.5g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 155g259kcal42.9g0g9.6g0g
Broilerifilee, uunissa 98g139kcal30g0g1.9g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)300g210kcal12g36g2.4g0g
Banaani, kuorittu 107g93kcal1.1g19.5g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g4430kcal423g208g202.2g31.8g
Valittu annoskoko1596g2215kcal211.5g104g101.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna798g1108kcal105.8g52g50.6g8g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687