Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 4.5g14kcal0.4g2.5g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnälese 2.3g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki47g26kcal4g2.3g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio28g110kcal8.2g0g8.4g0g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 19g32kcal5.4g0g1.2g0g
Broilerifilee, uunissa 12g17kcal3.8g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)38g26kcal1.5g4.5g0.3g0g
Banaani, kuorittu 13g12kcal0.1g2.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana399g553kcal53g26g25.2g3.8g
Valittu annoskoko200g277kcal26.5g13g12.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna100g138kcal13.3g6.5g6.3g1g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687