Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 48g146kcal4.2g26.6g0.9g6.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Emmental juustoraaste valio300g1170kcal87g0g90g0g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 206g345kcal57.1g0g12.8g0g
Broilerifilee, uunissa 130g186kcal40g0g2.6g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)400g280kcal16g48g3.2g0g
Banaani, kuorittu 142g124kcal1.5g26g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4256g5906kcal563.6g278g270.2g42.4g
Valittu annoskoko2128g2953kcal281.8g139g135.1g21.2g
Annoskoko puolitettuna1064g1477kcal140.9g69.5g67.6g10.6g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687