Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 54g164kcal4.7g29.9g1g7.5g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Vehnälese 27g62kcal3.6g4.2g1.2g10.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki563g315kcal47.8g28.1g1.1g0g
Emmental juustoraaste valio338g1316kcal97.9g0g101.2g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 232g388kcal64.3g0g14.4g0g
Broilerifilee, uunissa 146g209kcal45g0g2.9g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)450g315kcal18g54g3.6g0g
Banaani, kuorittu 160g139kcal1.7g29.2g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g6644kcal634.2g312.6g303.6g47.6g
Valittu annoskoko2394g3322kcal317.1g156.3g151.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna1197g1661kcal158.6g78.2g75.9g11.9g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687