Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 6g18kcal0.5g3.3g0.1g0.8g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnälese 3g6.8kcal0.4g0.5g0.1g1.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki63g35kcal5.3g3.1g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio38g146kcal10.9g0g11.2g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 26g43kcal7.1g0g1.6g0g
Broilerifilee, uunissa 16g23kcal5g0g0.3g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)50g35kcal2g6g0.4g0g
Banaani, kuorittu 18g15kcal0.2g3.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g738kcal70.4g34.6g33.4g5g
Valittu annoskoko266g369kcal35.2g17.3g16.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna133g185kcal17.6g8.7g8.4g1.3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687