Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 60g182kcal5.3g33.2g1.1g8.3g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vehnälese 30g68kcal4g4.6g1.4g11.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki625g350kcal53.1g31.2g1.2g0g
Emmental juustoraaste valio375g1463kcal108.7g0g112.5g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 258g431kcal71.4g0g16g0g
Broilerifilee, uunissa 163g232kcal50g0g3.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)500g350kcal20g60g4g0g
Banaani, kuorittu 178g154kcal1.9g32.5g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5320g7382kcal704.6g347g337.4g52.8g
Valittu annoskoko2660g3691kcal352.3g173.5g168.7g26.4g
Annoskoko puolitettuna1330g1846kcal176.2g86.8g84.4g13.2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687