Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.5g23kcal0.7g4.2g0.1g1g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki78g44kcal6.6g3.9g0.2g0g
Emmental juustoraaste valio47g183kcal13.6g0g14.1g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 32g54kcal8.9g0g2g0g
Broilerifilee, uunissa 20g29kcal6.3g0g0.4g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)63g44kcal2.5g7.5g0.5g0g
Banaani, kuorittu 22g19kcal0.2g4.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana665g923kcal88g43.6g42.2g6.6g
Valittu annoskoko333g461kcal44g21.8g21.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna166g231kcal22g10.9g10.6g1.7g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687