Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 9g27kcal0.8g5g0.2g1.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vehnälese 4.5g10kcal0.6g0.7g0.2g1.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Emmental juustoraaste valio56g219kcal16.3g0g16.9g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 39g65kcal10.7g0g2.4g0g
Broilerifilee, uunissa 24g35kcal7.5g0g0.5g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)75g53kcal3g9g0.6g0g
Banaani, kuorittu 27g23kcal0.3g4.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1107kcal106g52.2g50.6g8g
Valittu annoskoko399g554kcal53g26.1g25.3g4g
Annoskoko puolitettuna200g277kcal26.5g13.1g12.7g2g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687