Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 96g292kcal8.4g53.2g1.8g13.3g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Vehnälese 48g110kcal6.4g7.4g2.2g18g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Emmental juustoraaste valio600g2340kcal174g0g180g0g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 412g690kcal114.3g0g25.5g0g
Broilerifilee, uunissa 260g371kcal80.1g0g5.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)800g560kcal32g96g6.4g0g
Banaani, kuorittu 284g247kcal3g52g1.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8512g11812kcal1127.8g555.6g539.8g84.4g
Valittu annoskoko4256g5906kcal563.9g277.8g269.9g42.2g
Annoskoko puolitettuna2128g2953kcal282g138.9g135g21.1g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687