Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 11g32kcal0.9g5.8g0.2g1.5g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vehnälese 5.3g12kcal0.7g0.8g0.2g2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki109g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Emmental juustoraaste valio66g256kcal19g0g19.7g0g
Purjosipuli 18g4kcal0.3g0.4g0g0.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 45g75kcal12.5g0g2.8g0g
Broilerifilee, uunissa 28g41kcal8.8g0g0.6g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)88g61kcal3.5g10.5g0.7g0g
Banaani, kuorittu 31g27kcal0.3g5.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana931g1291kcal123.2g60.6g58.8g9.6g
Valittu annoskoko466g646kcal61.6g30.3g29.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna233g323kcal30.8g15.2g14.7g2.4g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687