Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.6g0.2g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vehnälese 6g14kcal0.8g0.9g0.3g2.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Emmental juustoraaste valio75g293kcal21.7g0g22.5g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 52g86kcal14.3g0g3.2g0g
Broilerifilee, uunissa 33g46kcal10g0g0.6g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)100g70kcal4g12g0.8g0g
Banaani, kuorittu 36g31kcal0.4g6.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1477kcal141g69.2g67g10.6g
Valittu annoskoko532g738kcal70.5g34.6g33.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna266g369kcal35.3g17.3g16.8g2.7g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687