Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 14g41kcal1.2g7.5g0.3g1.9g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vehnälese 6.8g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki141g79kcal12g7g0.3g0g
Emmental juustoraaste valio84g329kcal24.5g0g25.3g0g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 58g97kcal16.1g0g3.6g0g
Broilerifilee, uunissa 37g52kcal11.3g0g0.7g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)113g79kcal4.5g13.5g0.9g0g
Banaani, kuorittu 40g35kcal0.4g7.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1661kcal158.6g78g75.8g11.8g
Valittu annoskoko599g830kcal79.3g39g37.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna299g415kcal39.7g19.5g19g3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687