Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.5g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.8g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Emmental juustoraaste valio9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 6.4g11kcal1.8g0g0.4g0g
Broilerifilee, uunissa 4.1g5.8kcal1.3g0g0.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)13g8.7kcal0.5g1.5g0.1g0g
Banaani, kuorittu 4.4g3.9kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g185kcal17.4g8.6g8.2g1.4g
Valittu annoskoko67g92kcal8.7g4.3g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g46kcal4.4g2.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g139kcal13.1g6.5g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687