Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g46kcal1.3g8.3g0.3g2.1g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vehnälese 7.5g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki156g88kcal13.3g7.8g0.3g0g
Emmental juustoraaste valio94g366kcal27.2g0g28.1g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 64g108kcal17.9g0g4g0g
Broilerifilee, uunissa 41g58kcal12.5g0g0.8g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)125g88kcal5g15g1g0g
Banaani, kuorittu 44g39kcal0.5g8.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1845kcal176.6g86.8g84.2g13.2g
Valittu annoskoko665g923kcal88.3g43.4g42.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna333g461kcal44.2g21.7g21.1g3.3g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687