Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g55kcal1.6g10g0.3g2.5g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Vehnälese 9g21kcal1.2g1.4g0.4g3.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki188g105kcal15.9g9.4g0.4g0g
Emmental juustoraaste valio113g439kcal32.6g0g33.7g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 77g129kcal21.4g0g4.8g0g
Broilerifilee, uunissa 49g70kcal15g0g1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)150g105kcal6g18g1.2g0g
Banaani, kuorittu 53g46kcal0.6g9.7g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g2214kcal211.2g104g101.4g15.8g
Valittu annoskoko798g1107kcal105.6g52g50.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna399g554kcal52.8g26g25.4g4g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687