Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 21g64kcal1.8g11.6g0.4g2.9g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vehnälese 11g24kcal1.4g1.6g0.5g3.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki219g123kcal18.6g10.9g0.4g0g
Emmental juustoraaste valio131g512kcal38.1g0g39.4g0g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 90g151kcal25g0g5.6g0g
Broilerifilee, uunissa 57g81kcal17.5g0g1.1g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)175g123kcal7g21g1.4g0g
Banaani, kuorittu 62g54kcal0.7g11.4g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1862g2584kcal246.6g121.4g118.2g18.2g
Valittu annoskoko931g1292kcal123.3g60.7g59.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna466g646kcal61.7g30.4g29.6g4.6g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687