Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton210g463kcal23.6g5.3g40g0.2g
Porkkanaraaste 200g150g41kcal0.9g8g0.3g3.8g
Rypsiöljy rainbow7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g676g759kcal15.1g168.3g2.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2660kcal79.2g363.2g101g20.6g
Valittu annoskoko1044g1330kcal39.6g181.6g50.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna522g665kcal19.8g90.8g25.3g5.2g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711