Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton280g617kcal31.4g7g53.3g0.3g
Porkkanaraaste 200g200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Rypsiöljy rainbow10g90kcal0g0g10g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g901g1012kcal20.1g224.4g3.6g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2784g3547kcal105.4g484g134.6g27.4g
Valittu annoskoko1392g1773kcal52.7g242g67.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna696g887kcal26.4g121g33.7g6.9g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711