Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton421g925kcal47.1g10.5g79.9g0.4g
Porkkanaraaste 200g300g81kcal1.8g15.9g0.6g7.5g
Rypsiöljy rainbow15g135kcal0g0g15g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g1352g1518kcal30.1g336.6g5.4g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4176g5320kcal158g726g201.8g41g
Valittu annoskoko2088g2660kcal79g363g100.9g20.5g
Annoskoko puolitettuna1044g1330kcal39.5g181.5g50.5g10.3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711