Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton491g1080kcal55g12.3g93.2g0.5g
Porkkanaraaste 200g351g95kcal2.1g18.6g0.7g8.8g
Rypsiöljy rainbow18g158kcal0g0g17.5g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g1577g1771kcal35.2g392.7g6.3g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g6206kcal184.6g847.2g235.4g48g
Valittu annoskoko2436g3103kcal92.3g423.6g117.7g24g
Annoskoko puolitettuna1218g1552kcal46.2g211.8g58.9g12g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711