Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton560g1232kcal62.7g14g106.4g0.6g
Porkkanaraaste 200g400g108kcal2.4g21.2g0.8g10g
Rypsiöljy rainbow20g180kcal0g0g20g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g1800g2021kcal40.1g448.2g7.2g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g7083kcal210.4g966.8g268.8g54.6g
Valittu annoskoko2780g3541kcal105.2g483.4g134.4g27.3g
Annoskoko puolitettuna1390g1771kcal52.6g241.7g67.2g13.7g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711