Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton70g154kcal7.9g1.8g13.3g0.1g
Porkkanaraaste 200g50g14kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Rypsiöljy rainbow2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g225g253kcal5g56.1g0.9g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g886kcal26.4g121.2g33.6g7g
Valittu annoskoko348g443kcal13.2g60.6g16.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna174g222kcal6.6g30.3g8.4g1.8g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711