Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton701g1542kcal78.5g17.5g133.2g0.7g
Porkkanaraaste 200g501g135kcal3g26.5g1g12.5g
Rypsiöljy rainbow25g225kcal0g0g25g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g2253g2530kcal50.2g561.1g9g21g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g8866kcal263.4g1210.2g336.4g68.4g
Valittu annoskoko3480g4433kcal131.7g605.1g168.2g34.2g
Annoskoko puolitettuna1740g2217kcal65.9g302.6g84.1g17.1g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711