Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton140g308kcal15.7g3.5g26.6g0.1g
Porkkanaraaste 200g100g27kcal0.6g5.3g0.2g2.5g
Rypsiöljy rainbow5g45kcal0g0g5g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g450g505kcal10g112g1.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1771kcal52.6g241.6g67.2g13.6g
Valittu annoskoko695g885kcal26.3g120.8g33.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna348g443kcal13.2g60.4g16.8g3.4g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257711