Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.6g0g24g0g
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Kesäkurpitsa zucchini 330g60kcal1.8g8.3g1.3g2.3g
Purjosipuli 120g28kcal2.2g2.9g0.2g2.5g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g27g23kcal1.2g5.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow9g81kcal0g0g9g0g
Hunaja 9g30kcal0g7.3g0g0g
Hunaja 4.2g14kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1404kcal109.2g76.6g70.2g23g
Valittu annoskoko1104g702kcal54.6g38.3g35.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna552g351kcal27.3g19.2g17.6g5.8g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821