Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g532kcal60.8g0g32g0g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Kesäkurpitsa zucchini 440g80kcal2.5g11g1.8g3.1g
Purjosipuli 160g37kcal2.9g3.8g0.3g3.4g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g36g30kcal1.5g6.9g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu4g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow12g108kcal0g0g12g0g
Hunaja 12g40kcal0.1g9.7g0g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g1873kcal145.8g101.6g94g30.8g
Valittu annoskoko1472g936kcal72.9g50.8g47g15.4g
Annoskoko puolitettuna736g468kcal36.5g25.4g23.5g7.7g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821