Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Kesäkurpitsa zucchini 660g119kcal3.7g16.5g2.6g4.6g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g54g45kcal2.3g10.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu6g4.8kcal0.1g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow18g162kcal0g0g18g0g
Hunaja 18g60kcal0.1g14.6g0g0g
Hunaja 8.4g28kcal0g6.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2809kcal218.4g152.8g140.8g45.8g
Valittu annoskoko2208g1404kcal109.2g76.4g70.4g22.9g
Annoskoko puolitettuna1104g702kcal54.6g38.2g35.2g11.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257821